Wijkevangelisatie

Flyer wijkevangelisatie
 • Door middel van wijkevangelisatie wil de stichting Gods Glory in samenwerking met diverse kerken in Almere, het Evangelie op papier aanbieden aan de huishoudens in Almere. We geloven dat het geschreven Woord van God kracht heeft om mensen ook op deze manier tot bekering te brengen. De wijkevangelisatie start in het tweede kwartaal van 2023. We zoeken nog verspreiders en deelnemende kerken. Wilt u mee doen? Of liever eerst wat meer informatie?

Deelnemende kerken

Op dit moment hebben verschillende kerken zich aangemeld om mee te doen aan de wijkevangelisatie. Een overzicht treft u hierboven. We stellen de kerken hieronder graag even kort aan u voor. Wees welkom om de website te bezoeken of een kerkdienst bij te wonen. Wilt u zich aanmelden als kerk? Scroll dan naar beneden. 

Friends in Christ

Apostelen Arthur en Ursula Millerson zijn de oprichters van de gemeente Friends in Christ Ministries. God gebruikt hen krachtig in de verschillende bedieningen waarvoor Hij hen geroepen en gezalfd heeft. Tevens leiden en bouwen zij de gemeente conform het onfeilbare Woord van God. Onder inspiraties prediken en onderwijzen zij het onfeilbare Woord van God. Dankbaar zijn ze dat ze de Here met liefde en trouw mogen dienen.

Onze visie en missie

Vanuit de vriendschap die wij in Christus hebben, vormt Friends In Christ Ministries ("Het Licht"):

4Pillars Church Community Almere

Please feel free to look through the website for more information about our church, our vision, our mission and our various activities. We also invite you personally to join us in one of our dynamic services within the week to praise and worship our God together. We hope to see you personally in our church soon. Pastor Roel & Ida van Rooij

Our aims and objectives

Shekinah Ministries

Shekinah Ministries is een Pinkster geloofsgemeenschap die midden in de samenleving staat. Wij geloven in God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Wij geloven dat de Bijbel het woord van God is. Wij brengen God naar de mensen door wereldwijde zending. Pastor Theodoor Verkuil is de Senior Pastor van Shekinah Ministries

Onze visie en missie

Unity Ministries

We willen vertegenwoordigers zijn van GODS koninkrijk in Almere, Flevoland en daar buiten. We geloven dat GOD een plan heeft met een ieders leven. We zetten ons in, zodat mensen zo goed mogelijk toegerust worden om in dit plan te gaan leven. Gods rijke zegen toegewenst namens Unity Ministries, Pastors John en Rinia Mashart

Onze visie en missie

Levend Water Kerk

Onze gemeente en het kerkgebouw dragen de naam Levend Water en we zijn deel van de Nederlandse Gereformeerde Kerken. Zoals mensen niet zonder water kunnen, zo kunnen wij niet zonder Jezus. Hij noemt zichzelf de ‘Bron van levend water, dat altijd leven geeft' (Joh. 4:14 en 7:37-38). Elke zondag om 10 uur begint onze kerkdienst in Levend Water, Parkwijklaan 44. Regelmatig komen mensen bij ons langs om voor het eerst een dienst mee te maken. We horen dan nog wel eens, dat men dat toch van tevoren wel een beetje spannend vond; wat gelukkig achteraf niet nodig bleek. Wij geloven in een levende God die zich verbindt aan mensen. We verlangen er naar Hem steeds beter te leren kennen en, ook al gaat dat met vallen en opstaan, ons ook aan Hem te verbinden. Dat gunnen we jou ook. Je bent van harte welkom een keer langs te komen! Op onze website lees je nog veel meer informatie en contactgegevens. Zweitse van Hijum (predikant)

Onze visie en missie

Doe mee als kerk

Uitnodiging aan kerken

 • De missie van de stichting Gods Glory is een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen kerken en organisaties en personen die initiatieven nemen om Gods glorie te laten zien. We geloven dat de `Bijbelse Eenheid ‘niet kan worden georganiseerd maar dat het in verbinding zijn met elkaar tot die eenheid leidt. Jezus roept ons in Johannes 17:20-23 op om één te zijn zodat de wereld erkent dat God de Vader, Hem (Jezus) gezonden heeft. Praat u over de Stichting Gods Glory dan praat u over Verbinding als bijdrage aan Eenheid in het Lichaam van Christus.

Wat levert deelname u op?

 • Verbondenheid rond de Naam van Jezus.
 • Inspiratie voor uw eigen activiteiten.
 • Kennis en ervaring delen
 • Samen komt u verder dan alleen
 • Hulp van elkaar.
 • Gezelligheid

Doe mee

Word vrijwilliger

Neem deel

 • Gemotiveerd en enthousiast
 • Belijdend Christen
 • Liefde voor Jezus

Stuur een mail

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
(Maak een keuze door rechtsboven op het pijltje te klikken of hieronder het blok te selecteren)

Doe mee als kerk

Meld u aan voor een van onze activiteiten

Gods Glory

De missie van de stichting Gods Glory is een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen kerken en organisaties en personen die initiatieven nemen om Gods glorie te laten zien. 

Contact

Stichting Gods Glory is gevestigd in Almere

Doe mee

Ontdek meer over Jezus en Gods liefde. Doe mee of geniet Bijbelonderwijs, een training of cursus. Ook leggen we graag de verbinding met kerken en christelijke organisaties.