De missie van de stichting Gods Glory is een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen kerken en organisaties en personen die initiatieven nemen om Gods glorie te laten zien. We geloven dat de `Bijbelse Eenheid ‘niet kan worden georganiseerd maar dat het in verbinding zijn met elkaar tot die eenheid leidt. Jezus roept ons in Johannes 17:20-23 op om één te zijn zodat de wereld erkent dat God de Vader, Hem (Jezus) gezonden heeft. Praat u over de Stichting Gods Glory dan praat u over Verbinding als bijdrage aan Eenheid in het Lichaam van Christus.

Doe mee

Word vrijwilliger

Bedenk nieuwe evenementen of activiteiten of ondersteun bij de uitvoering hiervan.

Bent u belijdend Christen en wilt u werken tot eer van God dan hebben we u nodig. Als betrokken vrijwilliger kunt u ook direct bijdragen aan het werk van de stichting door voorstellen te doen voor evenementen en activiteiten. U kunt zich aanmelden door het contactformulier in te vullen. We nemen z.s.m. contact met u op. 

Voor de wijkevangelisatie zijn we specifiek op zoek naar verspreiders en coördinatoren.  Wilt u graag meedoen, stuur dan het formulier in en vermeld dat u verspreider en/of coordinator wilt worden. We sturen u vervolgens alle informatie toe over de wijkevangelisatie. 

We zijn dankbaar met uw hulp en kijken ernaar uit om u te verwelkomen in het vrijwilligersteam. Dank dat u als vrijwilliger aan de slag wilt bij de stichting Gods Glory.

Stuur een mail

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
(Maak een keuze door rechtsboven op het pijltje te klikken of hieronder het blok te selecteren)

Doe mee als kerk

Uitnodiging aan kerken

  • De missie van de stichting Gods Glory is een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen kerken en organisaties en personen die initiatieven nemen om Gods glorie te laten zien. We geloven dat de `Bijbelse Eenheid ‘niet kan worden georganiseerd maar dat het in verbinding zijn met elkaar tot die eenheid leidt. Jezus roept ons in Johannes 17:20-23 op om één te zijn zodat de wereld erkent dat God de Vader, Hem (Jezus) gezonden heeft. Praat u over de Stichting Gods Glory dan praat u over Verbinding als bijdrage aan Eenheid in het Lichaam van Christus.

Wat levert deelname u op?

  • Verbondenheid rond de Naam van Jezus.
  • Inspiratie voor uw eigen activiteiten.
  • Kennis en ervaring delen
  • Samen komt u verder dan alleen
  • Hulp van elkaar.
  • Gezelligheid

Doe mee

Als kerk

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hebt u een vraag?

Neem gerust contact met Gods Glory op

Gods Glory

De missie van de stichting Gods Glory is een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen kerken en organisaties en personen die initiatieven nemen om Gods glorie te laten zien. 

Contact

Stichting Gods Glory is gevestigd in Almere

Doe mee

Ontdek meer over Jezus en Gods liefde. Doe mee of geniet Bijbelonderwijs, een training of cursus. Ook leggen we graag de verbinding met kerken en christelijke organisaties.