Ontdek meer over

Jezus, Gods liefde en Bijbelonderwijs

U kunt op verschillende manier meer ontdekken over wie Jezus is en wat het Christelijk geloof is. Zo kunt u zelf een kerkdienst bijwonen, maar u kunt ook een cursus volgen. Zo zijn er verschillende bijbelcursussen voor mensen die nieuw in het geloof zijn of graag meer willen weten over het geloof. Hieronder leest u een aantal mogelijkheden om meer te ontdekken over Jezus, Gods liefde en Bijbelonderwijs. 

Maak kennis met het Christelijk geloof

Ontdek de Bijbel

Ontdek meer over gebed

Ontdek Gods Liefde voor jou

Hieronder vertellen we je meer over de verschillende manieren om meer over Jezus te ontdekken en Gods Woord te leren.

Maak kennis met het Christelijk geloof.

Ga met anderen op zoek naar de zin van het leven. Tijdens tien gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het Christelijk geloof inhoudt. Deze cursus kun je op verschillende plekken volgen, zo ook bij Holy Passion, Kingdom Establishers & Levend Water

Leer meer over Jezus en het Christelijk geloof

Wilt u graag alvast meer leren over Jezus en het Christelijk geloof? Het cursusplatform Learnnn is een goede plek waarop er Bijbelcursussen worden aangeboden. Dit gebeurt onder het algemeen onder de merknaam Bijbelwoord (of een vertaling ervan). Bij de cursussen worden studenten begeleid door een persoonlijke mentor met veel ruimte voor persoonlijk gesprek. Via Learnnn worden cursussen aangeboden op verschillende thema’s die op een eigen tempo gevolgd kunnen worden. Op deze manier kan er gericht onderwezen worden. Het is echt bedoeld om mensen die geïnteresseerd zijn geraakt meer verdieping in het christelijk geloof te geven.

Leer meer over kracht van gebed

Voor degenen, die nog geen persoonlijke relatie met Jezus hebben, is er op dit moment alle kans, om dat nog te doen. Wacht niet ermee, morgen kan te laat zijn. Als u wilt, bidt dan dit korte gebed met geheel uw hart en vraag:

Vader in de hemel, ik erken, dat ik een zondaar ben, die uw wet steeds weer heeft overtreden. Ik heb vergeving nodig. Ik erken, dat Jezus voor mij aan het kruis is gestorven om de prijs voor mijn zonden te betalen en dat Hij na drie dagen uit de dood is verrezen. Here Jezus, ik open nu mijn hart en ik vraag U om binnen te komen en mijn Heer te wezen in alle dingen. Wilt U al mijn zonden vergeven en mij leiden, al de dagen van mijn leven? Dank U Jezus. Dank U Vader, dat ik nu mag weten een kind van U te zijn, en dat ik het eeuwig leven van U heb ontvangen, in Jezus’Naam, Amen.

Ontdek een kerk die bij u past

Wilt u graag een kerk bezoeken? Altijd al willen weten wat die kerk bij u in de buurt nu precies doet? Of hebt u de behoefte om een gemeente te vinden die bij u past, maar weet u niet goed waar u die moet zoeken? Bij onderstaande kerken bent u van harte welkom. Ook stellen een aantal kerken zich uitgebreider aan u voor.

Persoonlijke ervaringen

Velen zijn u voorgegaan om Jezus en het Woord te leren kennen en delen graag hun ervaringen met u.

Wees gezegend!

Hebt u een vraag?

Neem gerust contact met stichting Gods Glory op

Gods Glory

De missie van de stichting Gods Glory is een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen kerken en organisaties en personen die initiatieven nemen om Gods glorie te laten zien. 

Contact

Stichting Gods Glory is gevestigd in Almere

Doe mee

Ontdek meer over Jezus en Gods liefde. Doe mee of geniet Bijbelonderwijs, een training of cursus. Ook leggen we graag de verbinding met kerken en christelijke organisaties.